Termeni si conditii2017-05-29T08:16:44+00:00

Procedura de Comanda

Clientii pot comanda produse de pe turbotronic.ro online, prin intermediul Cosului de Cumparaturi sau prin intermediul formularului comanda, dacă produsele nu se gasesc pe stoc.  Comanda se considera valabila numai dupa ce turbotronic.ro confirma Clientului prin e-mail/telefon posibilitatea onorarii acesteia.

Comenzile introduse in aceeasi zi catre aceeasi destinatie de catre aceeasi persoana, sau de pe aceeasi adresa de IP, se cumuleaza automat intr-o singura comanda pentru care se emite o singura factura/bon fiscal. Cupoanele de reducere sau bonurile valorice se aplica o singura data la comanda cumulata.

Modalitati de plata

Plata produsului/serviciilor comandate se poate efectua:

  1. b) plata prin OP/depunere in cont.
  2. c) ramburs la primirea comenzii.

In situatia in care plata se realizeaza prin transfer bancar, comanda va fi confirmata în momentul în care plata va fi primita.

Modalitati de livrare

Livrarea se face prin reteaua Urgent Cargus numai pe teritoriul Romaniei, in termen de minim 1 zile și maxim 14 zile lucratoare de la confirmarea cu succes a comenzii, la adresa specificata de dumneavoastra, în functie de caracteristicile fiecărui produs.

Va rugam sa folositi adresa la care puteti fi gasiti intre orele 9-18, in zilele lucratoare, livrarile efectuandu-se doar in aceasta perioada. Tariful per colet este stabilit de catre firma de curierat si  este de 25 lei.

Atentie: Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile pecuniare sau de alta natura fata de turbotronic.ro

Comenzile sunt procesate si livrate de Luni pana Sambata, cu exceptia sarbatorilor legale. Comenzile primite dupa ora 16:00 vor fi procesate si expediate in ziua urmatoare. Comenzile primite dupa ora 16:00, Vinerea, nu vor fi procesate pana saptamana viitoare, Luni. Termenul de livrare incepe odata cu primirea email-ului de confirmare a expedierii comenzii.

turbotronic.ro nu se face responsabil pentru intarzierile neprevazute. Exceptand cazurile de forta majora, comenzile vor fi livrate in maxim 3 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii. Va rugam sa verificati, la livrare, conformitatea comenzii: numarul de cutii, integritatea pachetului, corespondenta codului de livrare cu cel din comanda.

Returnarea produselor

Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.