TurboTronic

TurboTronic este un brand care creează electrocasnice. Marca a fost înființată în 1992 de Z-Line, care încă este astăzi forța motrice a companiei. Bună etică, calitate și artizanat autentic reprezintă baza designului de durată al TurboTronic.

Numele TurboTronic reflectă identitatea noastră și este contemporan atât în ​​ceea ce privește designul, cât și funcționalitatea.

Ne extindem conceptul, ne preocupam pentru un mediu mai bun si vrem sa depunem toate diligentele pentru  o lume mai bună.

Filosofia companiei se bazează pe cele trei valori fundamentale:

1. Integritatea. Nu ne este teamă să luăm poziție în privința unor probleme sociale importante și recunoaștem și sărbătorim atunci cand altii fac același lucru. Rămânem la fel de siguri față de cine suntem, față de stilul și credințele noastre.

2. Calitatea. Produsele noastre sunt de lungă durată, atât în ​​ceea ce privește piesele de mașini de calitate, cât și prin designul fără întreruperi, care îi ușurează utilizarea zilnică.

3. Stilul. Cream un stil care durează și rămânem devotati filozofiei noastre de design. TurboTronic combină stilul clasic cu forme moderne. Stilul nostru este feminin și senzual, dar cu atribute rapide și masculine.

TurboTronic