Electrocasnice
TurboTronic

TurboTronic este o afacere de familie – care vinde  electrocasnice de bucătărie și tehnologie de uz casnic. Suntem importatori profesioniști din 1992.

Importăm mărfuri standardizate la nivel european, verificate de cele mai importante facilități de control al calității.

Z-Line are sediul în Belgia, in inima Europei. Folosind doar cele mai bune materiale de calitate pentru a vă face viața mai sănătoasă și, desigur, mai gustoasă.

Suntem în spatele fiecărui produs pe care îl vindem și încercăm fiecare aparat complet și individual, garanția noastră este de 12  luni!

Marca noastră TurboTronic are o eleganță intrinsecă și atemporală, împreună cu un mod de operare unic, intuitiv. Proiectăm pentru aspectul și eficiența fidelă de care vă veți bucura de-a lungul anilor.

Ne mândrim cu oferirea de consultanță de specialitate și de servicii calitative clientilor, cu o echipă dedicată, pregătită să răspundă la solicitările dvs. primite pe e-mail și telefon. Ai vreo întrebare? Reprezentanții noștri de serviciu sunt disponibili de luni până vineri între orele 9:00 și 17:00. Sunați-ne la 0724278265 și vă vom ajuta să contactați serviciul nostru online pentru clienți prin e-mail:

[email protected]